basinas galatasaraya geliyor mu?

Futbol Galatasaray


Galatasaray’a Basinas mı Geliyor?

Aslan, Linderoth’un yerine Yunanlı futbolcu Angelos Basinas’la anlaşmak üzere. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Mallorca’da forma giyen orta saha oyuncusunun transferi için 10 gündür gizlilik içinde çalıştıkları ifade ediliyor
Ajansspor.com’un özel haberine göre Galatasaray, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 4 ay boyunca takımdaki yerini alamayacak İsveçli orta saha oyuncusu Tobias Linderoth’un boşluğunu Yunanlı önlibero Basinas ile doldurmak istiyor.

İspanya’nın Mallorca takımında forma giyen 32 yaşındaki Basinas’ın, Sarı-kırmızılı kulüp ile %90 oranında anlaşma sağladığı, transferin gerçekleşmesi için son detayların çözülmesinin beklendiği ifade ediliyor.

Konuyla ilgili olarak Kanal 24 Televizyonu Spor Servisi Galatasaray ile Basinas’ın 2.5 yıllık sözleşme imzaladığını iddia etmiş durumda. Yunanlı futbolcunun Türkiye’de futbol oynamayı istemesinin bu transferin gerçekleşmesindeki en önemli etken olacağı belirtiliyor.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin yaklaşık 10 gündür gizlilik içersinde sürdürdükleri bu transferi, bir yada iki gün içinde kesin olarak sonlandırması bekleniyor. Basinas’ın, sezon sonunda Mallorca ile sözleşmesinin biteceği ve bu nedenle Mallorca’nın düşük bir bonservis bedeli ile oyuncuyu Galatasaray’a vermeye sıcak baktığı da iddialar arasında.

Feldkamp: İyi Olur
Feldkamp, Basinas’ın transferiyle ilgili olarak, “Ben duymadım, kamptaydım. Ben bir oyuncu hakkında imza attığı zaman konuşurum. Birçok oyuncu var ki, kendini başka takımlara transfer ediyor. Hakan ve Hasan için de İngiltere’ye gittikleri yazıldı. Ama Basinas gibi agresif ve tecrübeli bir oyuncu istiyorum” diye konuştu.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sitenizi yeni yapmış olmalısınız ama güzel bir site konularda güzel

ogeday dedi ki...

teşeekkkür ederim